BLUETTI lanceert speciale aanbieding voor de AC300, oplaadbare stroombron voor thuis, werk en plezier

Van 16 tot 30 maart biedt BLUETTI een limited-time deal op de AC300 en B300, een aanpasbare energiebron voor elke gelegenheid. Deze actie is geldig tot eind maart 2023.

De mogelijkheid om het volume te verhogen voor langdurig gebruik

De AC300 biedt een uitgebreide stroomoplossing in combinatie met de B300 uitbreidingsbatterij, die in totaal 12.288Wh aan capaciteit heeft. Dit biedt veel flexibiliteit om aan verschillende behoeften te voldoen. Wanneer bijvoorbeeld slechts één B300 is aangesloten op de AC300, kan deze een 1500W verwarming ongeveer 1,7 uur laten werken, een 1000W wasmachine 2,6 uur en een 800W koelkast drie uur.

Een batterij die veiliger, milieuvriendelijker en duurzamer is: de LFP batterij.

De AC300 batterij, uitgerust met het betrouwbare LFP (LiFePO4) type, is in staat 3500+ levenscycli te leveren met behoud van 80% van de batterij. Dit is aanzienlijk langer dan ternaire lithium en andere batterijmaterialen. Bovendien is het ook duurzamer omdat het geen gevaarlijke zware metalen zoals kobalt of nikkel bevat.

Enorme spanning voor alles wat aangesloten is

De AC300 kan maximaal 3000W ononderbroken stroom leveren voor huishoudelijke elektronica. Het heeft 16 stopcontacten, waaronder 6 stopcontacten van 120V/20A, een TT-30 van 120V/30A voor een reisaanhanger, een stopcontact van 12V/30A voor campers, een stopcontact van 24V/10A voor auto’s, twee draadloze oplaadpads van 15W en een aantal USB-poorten voor kleinere apparaten.

Voor snelle vullingen zijn er meerdere oplaadalternatieven beschikbaar

De AC300 heeft vele oplaadmogelijkheden, waaronder muur, zonnepaneel, auto, generator en loodaccu, wat zorgt voor snelheid en veelzijdigheid. Ter illustratie, met AC+Solar opladen kan het apparaat in slechts 1,5 uur volledig worden opgeladen bij 5.400W, of in 1,8-2,3 uur met zonnepanelen alleen.

De zonnestralen zijn zeer geschikt om door zonnesystemen te worden gebruikt.

De AC300 is uitgerust met MC4-connectoren, die compatibel zijn met de meeste beschikbare zonnepanelen. Met deze functie van de AC300 kunnen gebruikers zonne-energie gebruiken om kosten op de energierekening te besparen en het milieu te helpen beschermen.

Er is 24 uur per dag UPS Home Backup beschikbaar in geval van een stroomstoring.

De AC300 kan tijdens een stroomstoring gedurende lange tijd als continue stroombron dienen. Het schakelt zo snel, sneller dan 20 milliseconden, dat zelfs delicate elektronica niet in staat zal zijn te detecteren wanneer het hoofdnet wordt uitgeschakeld.

Monitoren, controleren en vaststellen is moeiteloos

De AC300 bevat een touchscreen en kan worden beheerd met behulp van een app. Het display toont opties, records uit het verleden en informatie over de eenheid, die op elk moment toegankelijk zijn. Men kan het apparaat op afstand bedienen via Bluetooth of WiFi met behulp van de BLUETTI APP.

Split-phase circuits die werken op 240 volt bieden een scala aan mogelijkheden. Het verbinden van deze circuits kan nog meer mogelijkheden bieden.

Door twee AC300&B300 units te gebruiken, kan een split-phase bonding operatie worden uitgevoerd en wordt de spanning verhoogd van 120V naar 240V. Het uitgangsvermogen is verhoogd van 3.000 W tot 6.000 W, zodat hij zwaardere lasten aankan en veel sneller kan worden opgeladen.

Een samenvatting van BLUETTI

Vanaf het begin heeft BLUETTI geprobeerd toegewijd te blijven aan een duurzame toekomst door middel van groene energieopslagoplossingen voor zowel binnen- als buitengebruik. BLUETTI is te vinden in meer dan 70 landen en wordt wereldwijd door miljoenen klanten vertrouwd. Meer informatie is te vinden op de website van BLUETTI: https: //www.bluettipower.com/.

BLUETTI POWER INC is de bron van deze tekst.

Het is mogelijk plagiaat te voorkomen door eenvoudigweg de tekst te herstructureren zonder de oorspronkelijke context en betekenis te veranderen. Dit kan door de woorden en zinnen in een andere volgorde te schrijven en door synoniemen te gebruiken.